Om oss

Vi brinner för riktigt bra ventilation

Vi utför alla typer av ventilationsarbeten för privatpersoner, företag och fastighetsägare. Vi gör alltid vad vi kan för att skapa bästa möjliga inomhusklimat. Vår personal är samtliga professionella tekniker inom ventilation. Vi bistår med helhetslösningar och hjälper till med projekt hela vägen, från ritning till utförande.

Vår verksamhet startades 2022 och vi har på kort tid fått höga betyg när det handlar om kundnöjdhet. Det har vi uppnått genom att behandla varje projekt individuellt. Varje detalj är viktigt för att vi ska möta kundens specifika behov.

Vi utfärdar garanti på alla våra projekt och är försäkrade hos Trygg Hansa.

Ventilation viktigt för inomhusmiljön

Vi anser att god ventilation är en viktig del av varje byggnad och bör tas på allvar. Vårt team kommer att ta sig tid att korrekt bedöma din fastighet, diskutera alla tillgängliga alternativ med dig och hitta den bästa lösningen anpassad till din budget. Vi kan också tillhandahålla löpande underhålls- och reparationstjänster för befintliga system, så att du kan hålla ventilationen effektiv och säker.

Ett omfattande utbud tjänster

Vi kan bli din enda kontaktpunkt för alla dina ventilationsbehov. Vi erbjuder ett omfattande utbud av tjänster, från installation och underhåll av ventilationssystem för bostäder och kommersiella fastigheter till anpassad design och tillverkning. Vårt team av mycket erfarna ventilationsexperter så du kan lita på att vi vet vad vi gör.

Vår specialisering på ventilationssystem innebär att vi förstår komplexiteten inom detta område. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en personlig service som är anpassad till deras behov och budget. Vi använder den senaste tekniken och de senaste materialen som finns tillgängliga och ser till att våra installationer uppfyller alla säkerhetskrav som fastställs av branschstandarderna.

Riktig ventilation för ett bra inomhusklimat